Voi varmasti sanoa, että tapaaminen onnistui yli kaikkien odotusten. Oli tosi kiva päivä, mukana oli konkareita, jonkin verran harrastaneita ja myös sellaisia, jotka eivät vielä toistaiseksi olleet yhden yhtä atc-korttia askarrelleet. Nuoria ja ikinuoria. Yli 20 henkeä lopulta paikalla oli, pessimistisimmät veikkailivat aluksi, että josko 4 ihmistä osallistuisi...

1422508.jpg

1422514.jpg

Porukkamme täytti kahvilan toisen sivustan aika totaalisesti niin fyysisesti kuin äänenkin puolesta. Pulina ja pulputus oli melkoinen, kun viiden minuutin välein paria vaihtamalla suoritimme live-vaihtoa korttiemme kanssa (onneksi otin koko kansion mukaan, eivät loppuneet kortit kesken). Noin puolelta porukasta kortin sain, osalta olivat kortit kohdalleni tullessa jo loppuneet tai sitten he olivat tulleet ilman kortteja ja vain katselivat ja keskustelivat. Tässä aarteeni:

1422515.jpg

1422516.jpg

"Vanhat harrastajat" olivat oikeastaan kaikki blogimaailmasta tuttuja ennestään ja monen kanssa kortteja ollaan vaihdettu jo ennen tätäkin, mutta sähköisen yhteydenpidon välityksellä. Oli tosi hienoa tavata samalla näitä "tuttuja" kasvokkain. Kaksi ja puoli tuntia meni kuin siivillä, kelloa ei kertaakaan tullut edes vilkaistua tuona aikana.

Seuraava tapaaminenkin sovittiin jo valmiiksi: 27.4. klo 14 kokoonnutaan jälleen, tuolloin pitäisi 20 korttia (vähintään) olla mukana, ja aiheiksi äänestyksen perusteella valittiin "Pariisi", "Matkustus" ja "Vuodenajat". Oui, oui! Kiitos kaikille mukana olleille omasta puolestani, oli mukava tutustua!

Edit 31.3.2008: Organisaattorin toive on, että jos uutena osallistujana kiinnostuit ja haluat tulla seuraavaan tapaamiseen, ilmoittaisit hänelle etukäteen, jotta tehtävien korttien määrä säilyisi osallistujien määrää vastaavana, idea kun on, että jokainen tosiaan saisi vaihtaa kortin jokaisen muun kanssa.