Aloitin loman kunniaksi heti lauantaina colontonic-kuurin. Tai niin meinasin, kunnes kävi ilmi, että ko. tuotetta ei sen nimisenä enää ole olemassa vaan se on nykyään "MethodDraine Detox". Siis elimistön puhdistuskuuri. Olen kerran vuodessa koittanut sen tehdä, kaksikin jos ei tule paastottua. Paastota olen taas sitten koittanut kerran-pari vuodessa. Joka vuosi ei onnistu mutta en siitä ressiä revi.

Nyt siis tämä puhdistuskuuri. Tuleepahan juotua litra päivässä ainakin, olen siinä juomis-touhussa aivan onneton, unohdan juoda heti jos ei tule janontunnetta.

Ansku kävi ja käytiin salomoninsolmun käännökset läpi, alkoi sujua häneltä oikein mallikkaasti. Itse leikkelin joulukorttia - todella, vain yhtä mutta sitäkin upeampaa - koska Ansku lainas mun virkkuukoukkua, kun todettiin, että hän yrittää liian pienellä koukulla solmuilla. Hyvä sinänsä, tuli se tosi suuritöinen kortti leikeltyä siinä sivussa melkein valmiiksi. Äitilleni sen meinaan laittaa (hän osaa arvostaa itse tehtyjä kun on itsekin kauhea näpertelijä).

Oletkos jo käynyt IhmeKumma-osiossa kurkkaamassa nyt arvuuteltavaa kuvaa? Heitä rohkeasti arvaus kehiin, muutama hieno yritys siellä jo onkin.