Aamulla lähdin suht normaalissa kunnossa töihin. Matkalla totesin, että pumppu hakkaa ihan omituisesti välillä sellaisia rumpusooloja ja kuume alkoi nousta takaisin melko pian työpöydän ääreen päästyäni. Siis lääkärille ja takaisin kotiin.

Jotain hyvääkin: löysin kadonneen puikon kun menin korkeimman omakätisesti nuoremman tyttären huoneeseen ja otin sen sieltä pöydältä (huoneesta, jonka omistaja vakuutti, ettei ole sitä vienyt). No, se siitä. Illalla hän saa raivata sen läävän. Menen sohvalle viereen vahtimaan, että näin tapahtuu kunhan haetaan tyttö kaverin tyköä kotiin (annoin eilen luvan mennä, en tiennyt mitä huoneessa tänään on vastassa, ja on mennyt sinne suoraan koulusta). Miksei homma toimi? Täytyy taas ottaa ryhtiliike-viikko jotta jalat saadaan maan pinnalle.

Juu otsaontelossa oli tulehdus, sain antibioottikuurin siihen. Sen lisäksi lääkäri käski syödä reissumiestä ja valkosipulia. Että näillä lääkkeillä pitäisi sitten tokentua jalkeillaolokuntoon lauantaiksi, mennään vanhaan asuinpaikkaan joulumyyjäisiin silloin jos pysyn tolpillani.