Kyllä mä muutakin koitan tehdä kuin käsillä kaikkea höpöä värkätä. Käyn kaksi kertaa viikossa salilla touhuilemassa ennen töihin tuloa. Niinä aamuina on ainakin hereillä työpöydän ääreen istuutuessaan - muulloin en aina ole niin varma asiasta.

183740.jpg

Kuntosali on tällä hetkellä ainut säännöllinen harrastus mutta vuosien varrella kaikenlaista on tullut kokeiltua ja pitempäänkin joitain lajeja harrastettua. Vatsatanssi on yksi mieluisimpia koskaan harrastamistani lajeista. Muutoinkin erilaisia tanssillisia jumppia on tullut harrastettua, ne sopii mulle enemmän kuin joku kuntopiiri. Uimassa käyn kausiluontoisesti, se vaatii oman innostuksensa ennen toteutumistaan kanssa. Kävely sauvoilla ja ilman kuuluu valikoimaan. Pyöräilyä jonkin verran mutta en ole siihen koskaan hurahtanut kunnolla. Sählyä pelattiin vanhassa paikassa muutama vuosi, se oli hauskaa ja rankkaa.

Muuton myötä tällaiset asiat ovat taas hakusessa. Kesällä kaikki seisahtuu muutenkin mutta nyt ei olisi kyllä ehtinytkään mihinkään. Eikä tartte kyllä oikeesti liikuntaa käydä erikseen harrastamassa kun tuolla uudessa paikassa tulee hyötyliikuntaa ihan kivasti. Punttia nousee riittävästi kun siirtää muutaman tonnin kamaa paikasta toiseen.