Tänään ei harmita mikään! Aurinko paistaa ja viikonloppu lähestyy. Kevät etenee, kesä lähestyy. Työt ei ressaa ja kotihommat sujuu. Kissakin on terveenä. Mitä muuta ihminen voi enää vaatia?

Sunnuntaina kolmelta ollaan menossa nauramaan ittemme kipeiksi Piepposkan tilaisuuteen Mynämäkkeen. 8 hengen kööri on kasassa joten meiän tulee siel varmaan omaa hauskaaki pirettyy jo niinpal et vaik päivän pääesiintyjä ei ilmestyis paikal lainkaa nii nauruu piisais riittämiin. Muutoin ei kummempia suunnitelmia viikonlopuks (kai??) ole.

Sehän on muuten aprillipäiväkin tuo sunnuntai. Muistakaahan varoa ettei teitä vedetä nenästä! Mä en koskaan muista/osaa/viitsi aprillata ketään, mut menen ite kyllä jokaiseen miinaan joka mulle asetetaan kun olen niin herkkäuskoinen enkä sit kuitenkaan muista, et on just se päivä kun saa luvan kanssa valehdella ihmisille päin silmiä. Siinä oliskin muuten oiva aihe traveling notebookille, "miten minua on jymäytetty aprillipäivänä" - ehkä sitten enskerralla.

SAYlleni laitoin viimeisen paketin menemään, sen pitäis tänään olla perillä, vähän jänskättää, että onko hän osannut aavistella kuka hänen ystävänsä on vai onko homma pysynyt täytenä arvoituksena loppuun asti, mutta eiköhän sieltä jotain kommenttia ilmesty päivän mittaan kun ehtii paketin kollata läpi.