Tänään olikin isännällä mootorisahahommia jotta saatiin muut henkilöhahmot seimen ympärille kokoontumaan. Siinä saha lauloi ja kipinät sinkoili kun Beetlehemin väki alkoi muotoutua. Saanko esitellä:

Maria ja Joosef Jeesuksen seimen äärellä

298631.jpg

Joosefin moderni pystytukka tulee peittymään näkyvistä kunhan päästään heitä vaatettamaan. Kasvot muotoiltu karkeasti.

298634.jpg

Tietäjät polvillaan seimen ääressä. Pelkät pölkyt olivat vähän lyhyenläntiä suhteessa seisovaan pariskuntaan joten selustatukea laitettiin klapeista. Nämäkin verhoutuvat kaapuihin ja alkavat muistuttaa ihmistä, usko pois.

298635.jpg

Karsinan yksi nurkka huusi tyhjyyttään yllä olevassa kokoonpanossa joten piti eläintä alkaa muotoilla. Paksu tukki ei suostunut lampaaksi muuttumaan joten käsittelyyn otettiin pattinki. Siihen piirrettiin jonkinlainen eläimen hahmo (lammasta en osaa piirtää mutta kyllä se JOTAIN eläintä muistuttaa) ja saha käyntiin...

298637.jpg

Kani mulle siitä mieleen vielä tässä vaiheessa tulee mutta eiköhän sekin asia siitä korjaudu kun päästään näitä yksilöitä fiksaamaan. Tämän illan osalta hommat lopetettiin tähän, tukkitavara oli niin monta viikkoa sateessa maannut, että piti jättää ne nyt kuivumaan ennenkuin niitä alkaa pukea.

298638.jpg

Huomenna menen harrastamaan kulttuuria joten varmaan viikonlopun aikana sitten seuraavan kerran seimitouhu etenee.