Yö meni ihan kivasti, vanhempi tyttö oli kuulemma herännyt aamulla kuuden aikoihin siihen, kun Urho puri häntä huuleen ja istui hänen rintakehänsä päällä.

Otto päästettiin illalla ulos sitten, kun se oli rauhoittunut ja lähti "hyvässä hengessä" eikä raivoissaan. Jännitettiin, että tuleeko aamulla takaisin vai lähteekö "walkaboutille" viikoksi. Normaalisti tuo kuitenkin palasi aamumurkinalle, joten eiköhän tämä tästä. Otto sietää Urhon jo samassa huoneessa, mutta jos se tunkee liian lähelle, alkaa murina. Tosin Urhollakin soi jo hälytyskellot tässä vaiheessa, ja se vetäytyy takaisin.

Pari lelua kaivettiin Urhon iloksi, sellaisia, jotka ostettiin viime kesänä Otolle, mutta se oli vissiin jo liian vanha niille leluille siinä vaiheessa, eivätkä ne sitä kiinnostaneet lainkaan, joten laitoin silloin kaappiin pois kieriksimästä ympäri nurkkia. Urho on niistä nyt innoissaan.

Hiekkalaatikolla Urho on käynyt jo useamman kerran, eikä vahinkopissoja ole ainakaan mistään osunut kohdalle, joten sekin asia näyttäisi olevan hallussa. Jossain vaiheessa mennään hiukan uloskin sen kanssa, mutta vapaana sitä ei arvaa varmaankaan pihalle päästää, kun se on niin kova kiipeämään - mitä jos käännät hetkeksi katseesi ja se meneekin puuhun??? Ei, joku remmisysteemi täytyy sitten olla kyllä.