Pyörtyikö se Idolsin lopputuloksen kuultuaan kun ei sitä ole näkynyt koko päivänä missään? Eihän sen pitänyt kauhea järkytys olla, kun se uumoili vähän etukäteenkin, että Ari siinä taitaa voiton viedä. Suomi käy sen mielestä nyt hevillä joka rintamalla.

Mutta ei se pökrännyt ole, ahkeroinut vaan torvelontti. Aamulla se kävi ensin kaupassa ja sen jälkeen se oli pihahommissa isojen kivien esiinkaivamista jatkamassa ja kun sai selkänsä siellä riittävän kipeäksi kävi aamuisen ostoksensa kimppuun, kaivoipa oikein ompelukoneen esille!

Se ei nimittäin aamulla voinut enää hillitä itseään Myllyn kaupassa, vaan ryntäsi Marimekko-myymälään ja osti sitä ihqun ihanaa turkoosia (tummanruskealla pohjalla) Unikko-kangasta jota se ihaili Ugissa käydessään Anskun ja Leenan kanssa siellä yhdessä sisustusliikkeessä. Se näki jossain blogissa siitä kankaasta tehdyn kassin eilen illalla kun se Blogistaniassa harhaili ja sen oli PAKKO tehdä itelleen kevätkassi.

Se oikein pyys myyjältä limen värisen unikko-kassin pienelle kangaspalalleen kun myyjä meinasi tunkea hienon ostoksen sellaiseen puna-unikkoiseen pikkupussiin. Ystävällinen myyjä-täti ymmärsi sitä ja laittoi isompaan kassiin (se halus että Kaisa ihailee sen muovikassia blogissa, ei se muuten):

500796.jpg

Sitten se piirsi paperinkulmaan kuvan siitä kassista minkä se haluaa tehdä ja kaivoi kaappiaan hetken löytääkseen vuorikankaan. Sen sijaan se löysi jonkun lorealin mainoskassin jonka se totesi hyvinkin sopivan vuoriksi ja siinä olevien sankojen passaavan hyvinkin unikko-sangan pohjakovikkeeksi joten se leikkeli sen kassin riekaleiksi jotta pääsi hommiin (toi musta tossa alla on se "vuorikangas").

500797.jpg

Tämmösen se sitten sai aikaiseksi. Sisältä:

500798.jpg

Se teki sinne vähän sivutaskuja jottei kaikki kamat loju kassin pohjalla.

Ja ulkoa:

500800.jpg

Se teki tosta kassin yläreunasta tollasen vinon, et joku ku ei tiiä et se on tollanen ite tehty suhasu, luulis, et siin on oikein jotain muotoilua mukamas (ihan ku se nyt ketään täyspäistä hämäis, raukka!)

Nyt sen ompeluvimma on ehkä tyydytetty hetkeks jos ei se keksi enemmän tota turkoosia alkaa viljellä kun se on jotenkin ihan heikkona siihen tällä hetkellä.

Prismassa oli turkooseja kesäkenkiä, liekö seuraava hankinta???