Kello on kohta 11 illalla, päätin blogini nimeen tehdä lisäyksen BigSister eli bs eli peeäs joka sitten onkin jo tosi näppärä lyhenne koska siitä päästään isojen asioiden alkujuurille. Peeässien kirjoittaminen kirjeisiin oli joskus (muinoin, muistatkos Pirjo) nuorudessa ihan oma lajinsa, monasti pitkä kirje oli yhtä peeässien ketjua - oli saavutus mitä useamman peeässän keksi huitaista vielä kirjeen "lopettamisen" perään. Samaan syssyyn päätin ottaa käyttöön jo aiemmin ihailemani musta-valkoisen pohjan Piristysruiskeen blogissaan tarjoamista pohjista, kiitos siitä hänelle, linkkivinkkarissani suora tie sinne.

Seuraava mielleyhtymä viekin meidät sitten naisena olemisen syvimpiin syövereihin: peeämäs. Siinäpä sitä onkin sellainen kirjainyhdistelmä jotta vot pojat. Ei tiedä mies mikä iski kun peeämäs hyökkää. Ei ennen eikä jälkeen. Nainen sentään yleensä tietää ja tiedostaa mistä johtuu ajanjakso jota meillä arkikielessä kutsutaan vitutusviikoksi. Mieskin tietää nykyään, kohta 25 vuoden kokemuksella, että silloin kannattaa olla ihan verkan vaan eikä ihmetellä suureen ääneen yhtään mitään. Varsinkin kun molemmat tyttäretkin on jo siinä iässä että peeämässät sinkoilee milloin mistäkin suunnasta. Se on tappava ase!

Täällä nyt siis veh-maalainen bigsister valvoo - ja nyt se valvoo että se ite lähtee nukkumaan ja lakkaa keksimästä enää yhtään mitään tänään. Öitä, siskot!