Eilen SE sitten alkoi - huomasin taas miten nopeasti aika kuluu.

Alkusyksystä ilmoittauduin kansalaisopiston karaoke-kurssille ja silloin tuntui, että sen alkamiseen on aikaa vaikka KUUUUINKA paljon. Tähän on nyt tultu. Yllättävän pian.

Mukavaa oli, eka kerta meni pitkälti puhumiseen, tekniikan läpikäymiseen ja yleiseen lärpätykseen mutta kyllä asiaankin päästiin. Meitä oli kahdeksan kurssilaista, kahta lukuunottamatta kaikki keski-ikäisiä naisihmisiä ja ne kaksikin kolkuttelivat jo hyvän matkaa ovella, reilu kolmekymppisiä tyttöjä hekin. Kaksi laulua ehdittiin illan aikana per nenu laulaa. Kunhan tästä päästään vauhtiin niin varmasti seuraavien iltojen aikana lauletaan enemmän ja puhutaan vähemmän.

Kivaa oli. Ihanaa kun pääsi laulamaan! Nyt kun ei käy kuorossa eikä ole mitään muutakaan paikkaa auton ja suihkun lisäksi missä hoilata (ja se on hiukan eri asia kuitenkin). Taloudellisesti sitä varmasti ei saisi kannattavaksi mutta silti haaveilen, että joku perustaisi karaoke-kahvilan ihmisille kuten minä jotka ei käy pubeissa ja baareissa istumassa ja laivallakin vaan kerran viidessä vuodessa.

Sitä odotellessa onneksi on tämä kurssi!

169027.jpg