Kävin työpäivän jälkeen Sinooperissa hakemassa sitä "kotiuunisavea" (joka ei ole enää kotiuunisavea vaan kotisavea kun ei sitä tartte enää uuniin laittaa ollenkaan, eli ei se varmaan oikeeta savea sitten olekaan vaan jotain muuta massaa, en ole ehtinyt vielä tutkia. Kilon paketti maksoi muistaakseni 6,90.).

Eikä siinä mitään, mutta poikkesin sitten kodinykkösen puolella samalla kun kerran talossa jo olin. Siellä näin turkoosi/ruskea väriyhdistelmällä pyyhkeet. PAKKO saada. Tein sitten samantien kotiin päästyäni niistä tällaiset:

529363.jpg

Leikkasin palaset yksistä lasten pieneksi jääneistä farkuista, jotka olen kangasläjääni jättänyt juuri tällaisia tapauksia varten, tein niistä yläosat ja ripustinlenkit. Leikkasin pyyhkeet poikki ja liitin tuohon alaosaksi. Tuli oikein supernopeasti valmista tällä kertaa. Ne näyttää tässä ihan erimittasilta, mutta kyllä ne luonnossa on samassa linjassa. Eikä kuviotkaan tossa kuvassa kunnolla näy, mutta ruskeassa pyyhkeessä on turkoosi toi kuvio ja turkoosissa tietty ruskea. Ihanat!

Muoks illemmalla (klo 22.15): tein sitten vielä vanhemmalle tyttärelle college-housut päivän päätteeksi. Hän bongasi kangasläjästäni sellaisen valkoisen college-kankaan, missä on harmaita tassun kuvia ja ihastui. Lupasin tehdä, jos hän heittää vanhat kulahtaneet pois. Tein sitten samantien valmiiksi asti. Toisaalta oli ihan hassu olo tehdä siitä kankaasta jotain, kun olen ostanut sen silloin kun tytöt oli ihan pieniä vielä. Jotkut jutut vaan jää odottamaan sopivaa hetkeä. Niistä housuista nyt ei o kuvaa.

On mulla sitten vielä yks projekti tuolla menossa, decoupage-lakkailin yhtä saviruukkua ja siihen jotain kuvaa kokeeksi, saa siihenkin asiaan tuntumaa. Mut se on kesken vielä. Tämä päivä kuuluu sarjaan "tuotteliaita hetkiä elämässä". Lisää tällaisia, kiitos!