Mun on ihan pakko vielä laittaa kuva pikkupöydästä loppusijoituspaikassaan. Laitoin siihen päälle tommosen hirvi-lampun (appiukon jäämistöstä meille muistoksi siirtynyt), siinä on tosi kaunis valo. Kahvikupit siihen mukavasti mahtuu vielä laskemaan ja se riittää, muuta siihen ei tarttekkaan saada sopimaan.

239444.jpg

Ei o tarkka tuokaan valokuva mutta ei tässä iässä ole enää niin vakaa käsi, että pitemmällä valotusajalla pysyy kamera paikallaan riittävän kauan. Salamaa taas jos käyttää niin ei tartte tunnelmakuvista puhua.

Tulin äsken saunasta, tänään ei olla tehty mitään kummempaa. Pihaa haravoitiin tyttöjen kanssa, on taas niin nättiä että. Harmi että muutamissa puissa on vielä lehtiä jäljellä joten vielä varmaan kerran täytyy kaivaa haravointivehkeet esille.

Aamulla laitan kellon soittamaan seitsemältä ja herättelen muksut, kahdeksan aikoihin aattelin et tarttis istua autossa Saloa kohti puksuttelemassa. Jos meinaa yleensä lähteä niin se täytyy tehdä ajoissa. Haluan ehdottomasti käydä siellä lankakaupoissa ja askartelukaupassa, näistä olen vihiä saanut. Plaza tietysti katotaan siinä sivussa, voi olla että saan yksin loikkia muut liikkeet ja kakrut on plazassa sen ajan, ans kattoo nyt. Lomailuhengessä kuitenkin liikkeelle lähdetään eikä hampaat irvessä.

Illalla on sitten toinen kerta sitä karaokekurssia, sitäkin odotan jännityksellä. Ajattelin, että kokeilisin jotain englanninkielistä laulua... Ruotsinkielisen lauloin viimeksi eikä siinä ainakaan mitään ongelmia tullut. Tuolla se täytyy nyt kokeilla, harvoin on tällainen tilaisuus. Joskus jos sais karaokevehkeet kotiin hommattua...