Kuinka monta PMS-oireista kärsivää naista tarvitaan vaihtamaan lamppua?

Vastaus:
Yksi. YKSI!! Ja tiedätkö MIKSI siihen tarvitaan vain YKSI? Koska KUKAAN MUU tässä talossa ei tiedä MITEN lamppu vaihdetaan. TÄÄLLÄ ei *!"!#!!=!R>m!* edes tajuta että lamppu on PALANUT. Ei kun istutaan pimeässä KOLME PÄIVÄÄ ennen kuin TAJUTAAN se. Ja kun SITTEN tajutaan, niin EI LÖYDETÄ uusia lamppuja vaikka ne on ollut SAMASSA KAAPISSA viimeiset SEITSEMÄNTOISTA VUOTTA!!!
Ja jos IHME JA KUMMA löydetään lamput, JÄÄ SE TUOLI, millä noustiin hakemaan niitä lamppuja KAHDEKSI PÄIVÄKSI kaapin eteen lojumaan.
JA SEN TUOLIN ALLA OLISI VIELÄKIN SE RYPISTETTY LAATIKKO, JOSSA SE *!"!#!!=!R>m!* LAMPPU OLI!!
ai MIKSI???
SIKSI ETTÄ KUKAAN TÄSSÄ TALOSSA EI KOSKAAN VIE ROSKIA ULOS!!! ON *!"!#!!=!R>m!* IHME, ETTÄ VIELÄ HENGITETÄÄN LATTIALLA OLEVIEN ROSKIEN MYRKKYHÖYRYJEN SEASSA!!! JA KOKO TALOSTA PUHUMATTAKAAN!! TARVITTAISIIN ARMEIJA SIIVOOJIA.... ja ja....

Niin mikä se kysymys oli?

Tällainen tuli ystävältä tänään piristämään lomapäivääni, kiitos siitä. Nauroin makeasti. Kirosanat korvasin tuolla *!"!#!!=!R>m!*:lla, on jotenkin paremmin blogi-kelpoinen.

Niin ja henkinen ikä -testissä sain tulokseksi 40 mikä oli melko keskitasoa koska 39 pros samanikäisistä tuntee olevansa nuorempi, 9 pros samanikäinen ja 52 vanhempi tai jotain sellaista mistä tulee yhteensä noin sata prosenttia.