Naisten messuilla Mietoisten Maamiesseuran talolla lauantaina oli tietysti myös Tupperware-jälleenmyyjä. Ihastelin uusia värejä ja yleensäkin uudistunutta valikoimaa ja pyysin saada esitteen mukaani kotiin katsottavaksi, viimeisestä kutsukäynnistäni on varmasti pari vuotta aikaa. Olen vannoutunut Tupperware-ihminen.

Sivulla 7 tuli vastaan kielikukkanen, jonka luomiseen on tarvittu paljon huonoa onnea ja muutama huolimattomasti suoritettu oikoluku. Lause sekoitti selailunautintoni tykkänään:

breadsmart!  Leipä säilyy tuoreena kauemmin, kun säilytät sen BreadSmart leipälaatikossa. Patentoitu CondensControl-suodatin poistaa ylimääräisen kosteuden, minkä vuoksi leipä saattaa homehtua.

Siis että täh?!?! Loppuaika selailusta menikin sitten naureskeluksi. Ajattelin ottaa tupperin taas jossain vaiheessa ohjelmistooni - olen kahteen otteeseen aiemmin toiminut jälleenmyyjänä hyvin-hyvin sivutoimisesti ja se on ihan kivaa hommaa. Tällaisilla mainoslauseilla voi vaan olla vaikea saada potentiaalinen asiakas vakuuttuneeksi, että hän on JUURI sen leipälaatikon tarpeessa (á 58,45 euroa).

Olen ollut kammiossani illan, nyt menen katsastamaan ensin askartelukammarin foorumin tarjonnan ja sitten tarkistan josko televisio tarjoaisi jotain viihdykettä loppuiltaa silmälläpitäen.