Aamulla kahdeksan aikaan päristeltiin matkoihimme nauttiaksemme aamupalaa Forssan ABC-asemalla ennen täysmittaista hyökkäystä kaupunkiin (jossa erään nimeltämainitsemattoman blogilähteen mukaan ei oo mitään).

Tytöt pudotin kyydistä ensimmäisen kirpputorin kohdalla ja sitten autoa parkkeeraamaan johonkin Torikeskuksen kulmalle, kun Sebu muisteli, että Funstuffstoren myymälä olisi ollut siellä. Vilkaisu ulos ikkunasta todensi tämän samantien: olimme parkkeeranneet ko. liikkeen näyteikkunan eteen ;)). Poika löysi haluamansa figuurin sieltä ja sitten olikin edessä parituntinen rupattelu- ja kahvitteluhetki sen seutukunnan blogituttavuuden kanssa. Voi niitä ihmisraukkoja, jotka sattuivat Torikaari-kahvilassa käymään lounaalla sinä aikana kun me siellä nurkkapöydässä mölyttiin omiamme. Sebu teki lähtöä apteekkiin, että hakee meille jotain "rauhottavaa"........... Kolme atc-korttia vaihdettiin ja toistemme kansioita selailtiin, on ne vaan semmosia aarteita...

Forssan kierrettyämme (en voi kertoa missä käytiin ku Ansku saa tuliaisensa vasta maanantaina, en halua antaa vinkkiä mistä on kyse) ajeltiin Humppilaan, mutta koska siellä ei oikein ollut mitään ja "kasvisruoka" kuitattiin sanomalla, että seisovassa pöydässä on salaattia, ajettiin Loimaalle ja sieltä löydettiin tosi kiva ruokapaikka (joku -satama tai -ankkuri tai jotain). En ole eläissäni saanut niin maukasta pasta-annosta (kylmäsavulohta ja katkarapuja) ja lapsetkin kehuivat ruokiaan.

Meidän piti alunperin olla Taivassalossa kuudelta, kun Sebulla alkoivat elämänsä toiset hapkido-harkat, mutta tohelompikin arvaa, että "hippasen" myöhässä hän harjoituksiin saapui, kun Loimaalta lähdimme jatkamaan matkaa vasta hiukan ennen puoli kuutta. Ajelin melko reippaasti, koska tiesin, miten tärkeä Sebulle oli ehtiä treeneihin, ja kahtakymmentä vaille seitsemän kurvasimme harjoituspaikan pihaan. Ei hän kauaa ehtinyt siis siellä olla, mutta elintärkeistä minuuteista siinä oli kysymys tässä tapauksessa.

Lopputulema: oli kivvaa, aika meni liian äkkiä ja Forssa on nyt nähty. Vuoden päästä taas tarttis keksiä joku sopivan matkan päässä oleva retkikohde, missä saisi päivän kulumaan.