Synnynnäisestä ruston pehmeydestä johtunut kondromalasia on siis edennyt nivelrikko-asteelle, mutta ei kuitenkaan vielä niin pitkälle, että tekoniveltä alettaisiin miettiä. TYKSin lääkäri oli sitä mieltä, että ns. välivaiheen leikkauksista ei juurikaan ole hyötyä (Pulssissa viime kesänä lääkäri puhui nivelsiteiden löysäämisestä leikkauksen avulla, jotta polveen saataisiin liikkumatilaa), joten polvella (polvilla, onhan se sama vika toisessakin, vaikka toista nyt tutkittiinkin) mennään nyt niin kauan kuin niillä toimeen tulen ja sitten, kun en enää pärjää, tulee tekonivel-leikkaus eteen.

"Tapaamme joskus - toivottavasti mahdollisimman pitkän ajan päästä.", totesi lääkäri lähtiessäni pois noin kaksi minuuttia kestäneestä tapaamisesta.

Nopeaa ja tehokasta ja toivottavasti oikea ratkaisu (en mä olis leikkausta tähän hätään kyllä kaivannutkaan). Artryliä (yök) käski edelleen ottaa, se kuulemma on hyvä tähän vaivaan (no jos lääkkeen tehokkuutta pystyy pahasta mausta päättelemään, niin artryl on TOOOOSI tehokasta).

Edit 20.3. äiree soitti luettuaan tän ja sano et mun täytyy alkaa syödä inkivääriä (ja sitä et oo voinu sit aikasemmin sanoo!!!).Koko isänpuoleisen suvun varttuneempi väki kuulemma nappailee inkivääriä ja se on näihin vaivoihin niin hyvä, et jo sovitut leikkauksetki voidaan perua. Että Tarjuska, voisitkos säkin tätä ehkä kokeilla?