Tämä lumipallo-efekti on kaamea, mikä aina vyöryy liikkeelle kun etsii jotain kaapista. Löytääkin jotain muuta ja unohtuu katselemaan ja muistelemaan ja sitten tuleekin jo tehtyä ihan jotain muuta kuin alunperin piti kunnes taas palaa ruotuun vain löytääkseen taas jotain muuta mielenkiintoista ja unohtuakseen sen pariin jnejnejne. Jokainen varmaan tietää mitä tarkoitan.

Tuossa illansuussa aloin etsiä yhtä vanhaa valokuvaa. Sen sijaan törmäsin tähän:

453941.jpg

Eihän tuossa mitään ihmeellistä ole sinänsä. Se on SEURA-lehden ennakkomainos jostain tulevasta tarjouskirjeestä. Se tupsahti postilaatikkoomme syksyllä 2005, noin kuukausi appiukon kuoleman jälkeen. Appiukon nimi oli Onni Kalevi... Varmemmaksi vakuudeksi kortin toisella puolella PS-kohdassa vielä vakuutellaan, että

453948.jpg

Oli aika kolkko olo mutta laitoin kortin talteen. Nyt kortin löytäessäni yhteensattuma jaksoi jo jopa hymyilyttää. Onni-papan hautajaisissa pappi sanoi mm. että "... ja toivo on läsnä tässäkin tilaisuudessa..." mikä sekin oli melkoisen levottomuutta herättävä lausunto, koska Onnin veli Toivo on kuollut jo 70-luvun alussa, mutta kai pappi sitten tietää nuo asiat paremmin kuin me maallikot. Kunpa ihmiset eivät antaisi lapsilleen nimiä, jotka tarkoittavat jotain, toivon välillä.

Niin että tässä mä päivittelen muistoja blogiin enkä ole vieläkään löytänyt sitä vanhaa valokuvaa Onni-papan isästä veljensä kanssa tukkiautonsa vierellä. Jatkan kun jaksan, yksi kaappi tuli kuitenkn perattua läpi nyt.