VIKA on varmaan minussa jnejne, mutta kyllä meillä tytärtäkin alkoi ärsyttää, kun kaikki kuulutukset alkoivat "Tervetuloa tänne SUPERTurunMessuille..............". Super sitä ja super tätä, joka käänteessä. Ei sentään puolustusvoimien superLeopardi ollut, joka toimintanäytöstä kentällä väänsi. Yhden SUPER-ihmisen näin sentään.......... ja yhden entisen työkaverin ja yhden entisen koulukaverin ja yhden entisen naapurin ja yhden kaverin sukulaismiehen entisen vaimon (miksi kaikki on muuten entisiä elämän tässä vaiheessa...).

Hulluinta oli, etten huomannut sitä SUPERia sitten lisäksi muualla kuin niissä kuulutuksissa - mun mielestä siellä ei ollu niinku oikeesti yhtään mitään normaalista poikkeavaa. Yhtä hyvin olisi voinut kuvitella kulkevansa messuilla kaksi vuotta sitten, ei mitään eroa.

Ponnahdus pinnalle -kilpailua katsottiin tovi, mutta pelkästään Jonen vuoksi, pitihän siitä kuva saada, että on samaa maata tallottu. Tässä Jone ja Jaana Pelkonen haastattelevat yhtä kilpailijoista (nimestä ei havaintoa).

818191.jpg

Tultiin sitten SUPERisti kotiin ja sillä selvä. Mutta tulipahan käytyä.