Perustin eilen flickriin skinny-korttien tekijöille ryhmän, http://www.flickr.com/groups/skinnycards/ . Skinny-korttien teko on alkanut kiinnostaa yhä enemmän, mutta niille en löytänyt mitään foorumia, atc-korteille erilaisia ryhmiä sen sijaan on jo ihan kiitettävästi. Niin sitten perustin tuon ryhmän ja tämän ensimmäisen vuorokauden aikana ryhmään on liittynyt jo 21 jäsentäkin, mikä on tietysti iloinen asia. Mukaan voi mennä kuka tahansa skinny-kortteja tekevä askartelija, jolla on flickr-tili.

MUTTA koska kaikilla ei flickr-tiliä ole, ajattelin, että laitan ainakin nyt kokeeksi myös tänne vuodatuksen puolelle skinny-haasteen, joka siellä ryhmässä julkaistiin tänään ensimmäistä kertaa: SkinnyWeek.

Ensimmäisellä viikolla on haasteena käyttää posti-aiheisia elementtejä kortissa, tekniikka vapaa.

1797505.jpg

Jos innostut mukaan (mikä olisi tietysti tosi mukavaa), jätä kommentti ja siinä suora linkki haastekorttipostaukseesi. Iloa elämään skinnyllä!

(Skinny-starttitietopaketti mahdolliselle vasta-alkajalle: skinny-kortin koko on 3 x 5 tuumaa eli 7,62 x 12,7 cm, mikä onkin ainoa rajoitus luovuudelle. Kortteja vaihdetaan muiden tekijöiden kanssa. Näin yksinkertaista.)