Eilinen meni sisustaessa.

Hihaan tarttui kauppareissulla uusi kannettava tietokone, jonka hankkimista ollaan suunniteltu nyt muutama viikko. Syitä tähän on kaksikin: vanha kone haluaa laiskotella melko usein ja halusimme tietokoneen pois salista ja se taas onnistuu ainoastaan langattoman verkon kanssa eikä vanhassa koneessa ollut wlan-valmiutta.

Siispä kaupasta kotiin ja huonekaluja siirtelemään siivouksen siivittämänä. Oikeastaan huonekalujen järjestystä pitäisi kai muuttaa paljon useammin, puolen vuoden aikana jo enin osa huonekaluista ehtii kerätä alleen tai taakseen sellaisen määrän pölyä ja muuta röhnää, että on ainoastaan hyvä käyttää ne liikkeellä ja saada alustat ja takuset puunattua.

Iso kirjoituspöytä on nyt poissa salin nurkasta ja sieltä vapautunut tila saikin sen huoneen tuntumaan ruhtinaallisen isolta ahtaan sijaan. Vielä tulee toki siellä muutettavaa sitten, kun muutaman viikon päästä tulee se uusi sohvakalusto, mutta se on sitten sen ajan murhe.

Nyt vielä takkiksessa pitäisi kerran pyörättää nämä kalut ympäriinsä, kirjoituspöytä laittaa sohvan paikalle ja sohva hyllyn paikalle ja hylly toisen hyllyn paikalle ja se toinen hylly vielä saliin. Että tällaista pyörittämistä. Eiliseen olen tosi tyytyväinen, on kuitenkin melko iso urakka takana.