Meillä on tähän asti ollut jouluverhot tuvan ikkunoissa. Sinänsä ei mitään hätää, että niissä ei ollut jouluisia kuvia, punaisella pohjalla vaan vihreää ja kullanväristä raitaa. Mutta nyt ne lähtivät!

Murehdin kun tänne Veh-maalle muutettiin, etten enää ikuna varmaan saa kirpparilta verhoja keittiöön eli tupaan (meillä ei ole siis keittiötäkään (olohuonehan meiltä hävisi jo syksyllä kun ensimmäinen naapuri oli visiitillä ja puhui salista), sen opin tuossa kun toiset lähimmistä naapureista olivat kylässä meillä: he puhuivat sitkeästi tuvasta vaikka me puhuttiin keittiöstä, joten olkoon siis niin) siksi kun siellä on kaksi ikkunaa.

Mutta niinpäs jälleen kerran - onneksi - olin väärässä: löysin tänään kauniin kanaisan verhokapan, pituutta 5,5 metriä joten leikkasin sen naks-naks ja ompelin käänteet päihin. Tykkään kovin, niissä on tommosia hauskoja kanan kuvia:

436269.jpg

436271.jpg

Voipi olla, että ovat pääsiäisverhot mutta menevät pitempäänkin koska ovat neutraalin väriset. Hintaa oli 5,5 euroa, kaupasta olisin ehkä saanut metrin jotain kangasta sillä hinnalla!

Hyvä naistenpäivän iltaa kaikille leideille!