Rummutanpa minäkin osaltani eteenpäin tietoa tästä uudesta kivasta jutusta, johon ainakin aion ehdottomasti osallistua.
 
Hei kaikki ATC-korttien teosta kiinnostuneet - niin aloittelevat harrastajat kuin enemmän harrastaneetkin.

NYT on suunnitteilla tapaaminen sunnuntaina 30.3.2008 klo 13.00 Turussa, Hämeenkadulla olevassa Naantalin Aurinkoinen -kahvilassa.

Ohjelmassa on live-vaihtoa, jonka teema on laveasti Vintage. Tehdään vähintään 4 korttia aiheesta. Ne saa postata blogissa tai kuvagalleriassaan, mutta niitä ei saa vaihtaa eikä varata kenellekään ennen tapaamista. Varusta siis kortit julkaistessasi merkinnällä "for live trade" tai "varattu live-vaihtoon". (Saammepahan kuolata toistemme kortteja etukäteen.)

Ota mukaan myös kaikki muut vaihdettaviksi sopivat korttisi.

Lisäksi askarrellaan ATC-kortteja. Olisi mukava jos uusiakin harrastajia tulisi mukaan: vaikka et ikipäivänä olisi tehnyt yhtään ATC-korttia, mutta sinua kiinnostaa kokeilla, lähde mukaan! Sinun ei tarvitse ottaa mukaan muuta kuin näppärät pienet sakset, liimaa ja ehkä kaksipuolista teippiä. Oma viivoitin olisi myös hyvä olla mukana. Me "vanhat" harrastajat voisimme ottaa materiaalia mukaan sen verran, että uudetkin saisivat kokeilla kortin tekoa. Kaikilla on varmaan sen verran materiaalia, että siitä riittää kokeiltavaksikin.

Omat kokoelmat voi myös ottaa mukaan, näin uudet näkevät eri tyylejä ja saavat vähän vinkkiä kortin tekoon. Jos sinulla on kirjoja aiheesta, tuo toki mukanasi, ainakin jo kolme meistä aikoo näin tehdä.

TERVETULOA MUKAAN INNOSTAVAAN HARRASTUKSEEN !