Kotiin tullessani oli odottamassa kaksi iloista yllätystä: Sandylta tuli vitos-vaihdon atc-kortit ja niiden mukana yksi ihana sammakko-vintage-kuva jota taas säästelen varmasti hamaan maailman tappiin asti ennenkuin raaskin käyttää. Jostain syystä myös kiiltokuva-atc-korteista molemmista löytyi sammakko... Kiitos niistä!

Toinen iloinen yllätys oli seipaketti. Siis say oli muistanut minua paketilla, joka sisälsi ihanaa atc-materiaalia, mm. sammakkotarroja ja kahvi-aiheisen tarra-arkin juuri sopivasti nyt, kun Hiekkaoliivin kuutosvaihdossa toisena aiheena on kahvi/tee. (Nyt olen koittanut olla sähläämättä ja ilmoittautunut sinne minne on opastettu.)

Materiaalin lisäksi paketista löytyi yksi salaisen ystäväni tekemä atc-kortti, jonka aihe oli - yllätys, yllätys - SAMMAKKO. Ihanaa kun sammakoita tippuu joka puolelta!

Kuva say-paketista huomenna, Sandyn korttien kuva on hänen omassa blogissaan, niitä sammakko-atceitä voi käydä siellä ihastelemassa. Yhden kuvan tähän kuitenkin laitan ja se on metsä-aiheesta tekemäni kahden kortin sarja joka meni Möhköfantille, hän ystävällisesti lähetti niistä korteista mulle kuvan tänään, kiitos vaan, kun unohdin kuvata ennenkuin laitoin kortit maailmalle.

349016.jpg