Minua oli aamulla täällä odottamassa tällainen:

1892231.jpg

Millam mulle tällaisen halusi antaa. Se oli tosi ihana yllätys ja kiva alku tälle päivälle. KIITOS.

Mitään ohjeita tämän edelleenjakamiseksi en tuolla "Possun" blogissa nähnyt, mutta haluan ehdottomasti antaa tämän Kaisalle, jonka elämänmakuinen blogi on niitä, joita olen seurannut hyvin tiiviisti tämän pari vuotta, jonka blogimaailmassa olen pyörinyt. Siellä on aina kaikkea kivaa.

Toinen, jonka blogia ilman en osaa elää, on Ansku, ja hänelle haluan myös tuon tunnustuksen edelleen antaa.

Viimeinen löytö Kaisan blogista oli linkki "Yearbook yourself" -sivustolle. Se on amerikkalainen mainos-sivusto, mutta siellä on tosi hauska juttu: lataamalla oman kuvan sinne voi katsoa, miltä itse olisi näyttänyt eri vuosien huippumuodin mukaisena aina vuodesta 1950 vuoteen 2000 asti. Otimme siis valokuvat itsestäni ja isännästä ja aloimme leikkiä. Tuli sellainen "ei riemulla rajaa kun mieli on vajaa" -olo, siis halpaa hupia parhaimmillaan. Merkillisintä oikeastaan oli se, että vaikka niissä kuvissa on tutut kasvot, ei edes itseään meinaa kaikista kuvista tunnistaa, ei sitten millään (ja mm. äitini esimerkiksi ei tunnistanut meistä kumpaakaan - juuri otetusta valokuvasta!!!). Tässä yhdet esimerkit, nainen edustaa vuoden 1974 muotia ja mies on juuri sellainen, kuin vuonna 56 oli PAKKO olla jos oli trendikäs.

1892244.jpg   1892249.jpg

Vuoden 1950 tyyli sopii hyvin tälle nuorelle miehelle (juu, se on meitin poju, hänenkin oli pakko päästä kokeilemaan tätä, kun näitä meidän kuvia esittelin hänelle eilen (Ansku saa varmaan halauspusukohtauksen kun näkee tämän)):

1892254.jpg

Osa kuvista oli NIIN ratkiriemukkaita, että naurulle ei meinannut loppua tulla, joten jos haluat viihdyttää itseäsi halvalla huvilla, käy ihmeessä kokeilemassa!

Kortteja ei ole paljoa viime aikoina syntynyt ja nekin vähät, mitä olen tehnyt, on suurimmaksi osaksi tehty sovittuihin vaihtoihin enkä niitä edes kuvannut ennen kuin lähetin saajalleen. Tässä kuitenkin vielä loppuun yksi näytille - on täällä kaikkea puuhasteltu vaikkei blogissa olekaan näkynyt.

1892252.jpg