Laskin aivan itse äsken.

Viime yönä ajoin Helsingin lenkin, tytöt (nuorempi kera kaverinsa) kävi Marilyn Mansonin keikalla siellä enkä arvannut niitä pistää Helsingin yöhön toikkaroimaan keskenään. Olikohan se Mister Manson, joka jäähallilta kurvasi sinivaloilla koristellussa valkoisessa limusiinissa pää kattoluukusta ulkona yläkroppa paljaana musta fleda liehuen - kun meistä ihan näytti siltä (vanhemman tyttären kanssa oltiin tässä kyytihommassa ja odoteltiin siinä hallin ulkopuolella näitä meitin kotkotteja ulos tuleviksi)....? JOS näin oli, niin julkimo tuli bongattua, sitä Pirre touhusi jo alkumatkasta, että varmaan nähdään joku julkkis :))

Puoli kolmelta oltiin sitten kotona yöllä. Aamulla herätys ja virkeänä hammaslääkäriin - juurihoidon erikoishammaslääkäriin. Väkisin meinasin penkkiin nukahtaa, mutta pääasia on se, että hän sai ne kanavat avattua, joita tk-hammaslääkäri ei onnistunut avaamaan, joten tervehtyminen toivottavasti pääsee käyntiin.

Joulua olen senverran saanut valmisteltua, että ruokapuolta olen parina päivänä kotiin hankkinut. Nyt tarttis mennä laittamaan pesään valkia jotta saadaan tupa lämpimäksi ja lämmintä vettä, mutta ensin täytyy saada kahvia koneeseen jotta öögat pysyy auki. Illalla toivottavasti saunotaan!

Askarrellut en tällä viikolla ole vielä mitään - kohta tulee vieroitusoireita.

Väsyttää.