Jotenkin taas kävi näin. Mä en ole saanu tehtyä yhtään mitään viikonlopun aikana (kai se sentään oli...). Lauantai meni kaupassakäyntiin, ruokien valmisteluun alkavalle viikolle ja pyykkäykseen, sunnuntaina oli vieraita ensin aamupäivällä ja sitten heti syömisen jälkeen toiset vieraat.

Elokuvissa sentään käytiin lauantai-illalla, katsastettiin uusi Vares-leffa V2. Tykättiin. Sai nauraa ja pari kertaa pelästyäkin. Roolisuorituksista Kari-Pekka Toivosen ja Jussi Lammen hahmot olivat ylivertaisia. Veijonen oli oma tasainen itsensä elokuvan pääroolissa. Jasper Pääkkösen stailaaminen oli onnistunut niin hyvin, että leffassa mukana ollut 13-vuotias rokkaripunkkarityttäremmekään tunnistanut näyttelijää ennenkuin Pääkkönen alkoi puhua. Sanoisin, että "true"! Senkin jälkeen kun varmistui, että ko. näyttelijä on Pääkkönen, tyttö puisteli päätään, että miten ne on SAANU siitä TON näkösen! Elokuvaa voi vain suositella.

Parit atc:t on tänään lähdössä maailmalle, aiheina rakkaus, lehmä ja Hiekkaoliivin vaihdossa ruoka/kahvi. Niistä kuvia kunhan ovat perillä.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa vaan kaikille! Tänään alkaa karaokekurssi taas kansalaisopistolla, on nyt vaan kolme kertaa mutta kolme tuntia kerrallaan, ehditään toivottavasti laulaa vähän enemmän tällä menetelmällä kun alkuhöpinöihin ei aina uppoa aikaa. Ansku antaa mulle kaupunki-aiheisen deconsa tänään tehtäväksi, se lähtee kierrokselle kunhan saan sen askaroitua, mulla on kunnia tehdä ensimmäinen sivu siihen.