Lähettämäni kortit:

488431.jpg488432.jpg488433.jpg

Vasemmanpuoleinen löytyi täältä (Maikki) ja oikeanpuoleinen täältä (Pirre).

Saamani kortit:

494552.jpg494555.jpg

Vasemmanpuoleinen löytyi täältä (Nikita) ja oikeanpuoleinen täältä (Zanape).

Kiitos söpösistä korteista tekijöille!

Edit 5.4.: kun ei osu kohdalle niin ei osu kohdalle. Lähettämistäni korteista olen sentään oikeanpuoleisen löytänyt ja se on käyty myös täältä bongaamassa. Monia muita kortteja olen bongannut sekä lähettäjä- että vastaanottajapäässä, mutta näitä saamiani kortteja en ole löytänyt vielä mistään.  Molemmat saamieni korttien tekijät ovat jo kommenttinsa laatikkooni heittäneet ja siis korttinsa täältä bonganneet. Olen juossut ainakin yhden maratoonin jo etsiessäni. Ja matka jatkuu... korkealle kansan kunto!

Edit vielä myöhemmin: läähpuuh, nyt on pupukortti löydetty lähettäjänsä blogista. Puolet urakasta hoidettu. Taas mennään...

Edit illalla: en... löydä... enempää... Hyvää...pääsiäistä...kaikille!!!

Edit 6.4. illalla: tämähän meni ihan ranttaliksi, nyt löytyi toinen saamani kortti, enää on hukassa toinen omalähettämä. Tosi haasteellinen homma tämä!

Muoks vielä 8.4.: toinen omista jää löytymättä jos en ihan ihmeesti eksy nyt johonkin blogiin vielä missä se majailis. Enää en aktiivisesti etsi.

Muoks vielä hetken kuluttua edellisestä: tuon kirjoitettuani menin vuodatuksen etusivulle ja sinne oli just päivittyny yks korttisivusto, sinne oli vasta päivitetty kortit - mutta vaan ne hänen lähettämänsä, ei saatuja. Minä tietysti heti perään kyselemään, että saiskos ne näytille kun on vähän paha bongata ilman kuvaa, joten nyt elän toivossa, että se viimeinen puuttuva sittenkin löytyisi, "tuntomerkit" (bloginimi ja asuinseutu) täsmäisivät aika hyvin. Käyn kohta uudelleen kurkkaamassa...

Muoks illemmalla: JESS, sieltä löytyi. Kaikki bongatatu! Mustikalle kiitos, oli tosi kiva keksintö tämä!