Tuossa viime viikon alussa Eeva sai minut innostumaan moo-korteista (joista sitten sain Anskunkin heti innostumaan, hehehe - näinhän se menee). Eeva makasi sairasvuoteella ja ajattelin, että teen kokeeksi moon ja laitan hänelle piristykseksi mukavaa ylläripostia. No, kortteja syntyi kaksi, koska kuva oli niin korkea, että oli pakko jakaa, ja pika-pikaa sainkin ne postiin siten, että olivat vastaanottajalla vielä viime viikon puolella.

Sitten vaan tajusin, että silly me, enhän mä edes muistanut kuvata niitä! Ei sais olla noin innoissaan ikinä mistään. Laitoin sitten perään Eevalle sähköpostia, että josko hän kuvaisi kortit ja laittaisi mulle kuvan niistä jotta saisin tänne, kun ovat ensimmäiset plaatuaan jotka tein. Tietämättömyyttäni aiheutin kuitenkin turhaa työtä toipilaalle, kun hän ei digikuvaile. Joten KIITOS ja anteeksi, Eeva, kortit tulivat etanapostissa tänään takaisin ja nyt olen ne kuvannut. Laitan ne sinulle takaisin tulemaan tässä jossain kohtaa.

Kortit ovat Valentine-henkisiä, koska tein ne ystävänpäivänä ja ne näyttävät tältä

1310223.jpg

Niin ja jos joku ei vielä tiedä, niin moo-kortit ovat 70 x 28 mm kooltaan ja googlettamalla moo-cards löytyy kaikkea kivaa. Hauska näitäkin oli tehdä!