Kaisan arpajaisten palkinto laskeutui Veh-maalle tänään. Oli normaaliakin kivempi tulla kotiin kun tiesi tämän odottavan. Kaisa oli oikein lahjapakettiin tällännyt tavarat, paketin päällä oli tämä kortti ensimmäisenä vastassa:

252041.jpg

Se komistaa nyt Veh-maalla salin seinää, laitoin tähän tietokonepöydän viereen sen roikkumaan. Täytyy ruveta murretta opiskelemaan, paketissa oli mm. nämä murre-muistipelikortit, joista kuvassa pari suosikkiani. Uhoo-vehkeitten olemassaolosta en tiennytkään ennen tämän korttipinon plaraamista, aivan upea termi. Ja jos tuo tohoruksis on vähänkään sitä, mitä kuvittelen, niin olen juuri sitä nyt!!! Kiitos Kaisa, paketin sisältö oli aivan ihana!

252044.jpg

Sisältöä en tässä sen enemmissä valokuvissa esittele, sen näkee Kaisan blogista, mutta tässä yksi viisaus "Positiivisuutta pohojalaasittain"-kirjasta:

"Sun pitää uskua ittehes. Sä et pysty torellisihin voimannäyttööhin, jonset sä itte tiärä ja usko, jotta soot hyvä."

Vielä yksi mietelause EP-Matkailun korteista:

"Se on emännän kunnia kun isännällä on isoo maha ja sialla leviä takapuoli."

Kohtapuoliin vien pojan vpk:n harjoituksiin, vanhemman tytön aikidoon ja menen ite jumppaan kylille ja aamulla suuntaan auton keulan kohti Hämeenlinnaa ja uusia seikkailuja.

Päätän raporttini Veh-maalta tähän ja alan maistella Körttipastilleja. Kadehtikaa vapaasti (Ansku ennenkaikkea ku olit niin ilikiä päivällä!)