Mun on ihan pakko kertoo tää, ku meinasin nauruun kuolla äsken ruokapöydässä.

Mies kertoi töistä tultuaan (siis siinä päivällispöydässä istuessamme), että Valituista Paloista oli tullut soitto, että päivää. No hän siihen, että päivää, mutta että ei hän nyt ole tilaamassa mitään. "Tästä ette voi kieltäytyä" -fraasilla saa meidän huushollista ikuisia ystäviä kertalaakilla, ja tähänhän tämäkin nais-raukka oli sortunut. Että kun nyt saa PELKILLÄ TOIMITUSKULUILLA jonkun lehden tutustuttavakseen (vai kirjan vai minkä se nyt oli) ja vielä kellon kaupantekijäisiksi eikä tosiaan maksa kuin pelkät toimituskulut, 29 euroa!

Mies oli tähän sanonut, että arvaa mitä, hän ei tilaa siltikään, ja nyt hänen täytyy kyllä lopettaa. Kun nainen oli yrittänyt vielä jatkaa juttua, mies oli ilmoittanut, että hänen täytyy mennä antamaan vaimolle selkään. Toisessa päässä oli tullut hiljaista - otti tietysti tosissaan (meillon varmaan poliisit kans kohta pihamaalla, niinku tässä hevosen umpisuoli-jutussa, joka nyt sähköpostilla tunkuaa ovista ja ikkunoista ja mikä kyllä on sairaan hauska vai millanen se nyt oli).

Soittajan saatua ähkäistyä suustaan jonkun kysyvän inahduksen oli mieheni tälle sanonut, että hänen täytyy nyt käydä vaimo pieksämässä siitä syystä, että kun meillä on tällainen nettikauppa ja se ottaa asiakkailta toimituskuluja vain pari euroa! "Pahoinpitelettekö te vaimoanne" -kysymykseen mies oli vielä vastannut, että juu, normaalisti vaan kerran kuussa, mutta tästä hyvästä kyllä seuraavan neljän viikon aikana joka päivä!

Mää repesin! Mitähän sen naisen kotona juteltiin päivällispöydässä....