Tämä päivä alkaa olla yhtä Turun reissua ja mahdollista saunanlämmitystä vaille valmis. Tähän päivään valmistautuminen alkoi oikeastaan jo eilen illalla. Otto ilmestyi sisälle eikä sitten enää päässytkään ulos. Oli raukka ihan ihmeissään kun parkui ulko-ovella eikä kukaan tuntunut käsittävän mitä hän halusi.

Nukkui vanhemman tyttären huoneessa huokaillen yöllä välillä murheellisesti ja aamulla sitten kissa koppaan ja eläinlääkärille. Koppaan saamisessa oli työtä kotona mutta eläinlääkärillä Otto ei sitten taas tietenkään olisi tullut kopasta pois. Lääkäri tunnusteli ja löysi aran paikan ja sieltähän ne löytyivät kun karvojen juureen kurkittiin: setti hampaanjälkiä eli Otto oli kuin olikin ollut tappelussa (missähän kunnossa toinen osapuoli mahtaa olla???).

Ei muuta kuin antibiootti kouraan ja ulos, kotiin ja kissalle lääke. Kuva on otettu kun valmistaudumme lääkkeenantoon.

227908.jpg

Kissa kopasta ulos ja ruiskulla lääke kurkkuun. Hyvin meni. Nyt vaan sama pitäisi pystyä toistamaan 10 päivän ajan, aamuin illoin. Luulen että parin illan jälkeen Ottoa ei näy. Otimme ruokakupin ulkorappuselta pois, jos tulisi sisälle syömään; en tiedä onnistuuko tämä, se jää nähtäväksi.

Sitten liikkeelle - mutta en mennytkään töihin vaan päätin pitää yhden rästiin jääneen lomapäivän koska oli sellainen päivä että pystyi hyvinkin olemaan poissa töistä. Sen sijaan kävin Osaava Nainen -messuilla Turussa.

Käveltyäni jalat kipeiksi lähdin kotiin ja ruoan laittamisen jälkeen menin siivoamaan pihalta kesäroippeita (koristeita ja puutarhavälineitä ymsyms) pois lojumasta ja sitten kävin traktorihallin kimppuun. Tyhjensin yhden osan, sitten mieskin tuli jo kotiin ja tuli loppusiivoukseen kanssani. Nyt on sekin käyty läpi, ei olla ehditty siihen tilaan koskea tänne muuttomme jälkeen. Yksi pariskunta tästä läheltä kysyi sitä perunoilleen talvisäilytystilaksi joten tuli siihenkin toimeen (siis sen siivoamiseen) tartuttua kun luvattiin että voivat perunansa (noin 50 kuutiota) sinne tuoda kun ei meillä ole sille tilalle mitään käyttöä tänä talvena ainakaan vielä.

Nyt tulin sisälle ja otin kupposen kahvia käteen (nuorempi tytär ystävällisesti keittäytti valmiiksi kahavit) ja tulin koneelle. Tässä tämä päivitys, kohta nokka suuntautuu kohti Turkua jotta saadaan vanhempi tytär kavereineen kotikulmille, menivät leffaan Jadesoturia katsomaan.

Enkä ole ehtinyt askarrella siis mitään, eilen illalla aloitin atc-korttisarjaa aiheesta "Lasi". Kuten Ansku blogissaan on kertonut, otimme toisen vaihdon mutta kokeilemme nyt niin, että aihe on määrätty ja arvontakäsi nosti hatusta aiheeksi tuon oheisen. Jonkinnäköisiä ajatuksia aiheesta on, eiköhän viikonlopun aikana jotain valmistu. Maanantaina pitäisi olla sitten kortti vaihdettavaksi. Lumikelloista pitäisi vielä tilaus tehdä viikonlopun aikana, täytyy 3d-kuvia ja tarroja tilata ainakin, teemme taas kimppatilauksen niin ei tule kuluja niin paljon per kärsä.