Tein Kollaasimanian kala-haasteeseen zetti-kortin. Fisun lisäksi korttiin tunki myös kisu.

1782461.jpg

Päädyin tekemään elämäni toisen 4-tuumaisen kortin. Tausta on maalattu Twinkling H2O -väreillä ja hohtaa hienosti livenä. Muu onkin lähinnä mustaa tussia ja kieroutunutta mielikuvitusta. Korttia kuuluu tekstien lukemiseksi katsoa kolmessa eri asennossa.

Zettiologiasta kiinnostuville tiedoksi, että zettiologia (englanniksi zettiology) on Teesha Moore -nimisen henkilön keksimä ja kehittämä termi ja suuntaus ja hänen sivuiltaan www.teeshamoore.com saa aika hyvän käsityksen siitä, mitä zetti-tyyli pitää sisällään, vaikka mitään määrittelyä termille en ainakaan itse ole löytänyt netistä (jos joku löytää, mullekin saa vinkata). Lyhyt ja napakka määrittely löytyy flickrin zettiologia -ryhmästä, jonka säännöissä sanotaan, että "Teesha Mooren tyyliin tehdyille ja hänen innoittamilleen töille tarkoitettu". Toivottavasti näistä nyt on apua tästä asiasta tietoa kaipaaville.

Lisäksi pakko heittää tähän postaukseen tänään otettu kuva Mollasta. Kuvassa on kesäkassi sekä kissa, mutta ei kesäkissa. ÄLÄ sinäkään hylkää lemmikkiä kesän mentyä vaan pidä ystävästä huolta!

1782497.jpg