Tuli myrsky - no, ei se ole uutinen, onhan se riehunut vähän kaikkialla. Eikä siinä mitään pahaa ole, niin kauan kuin ei ulos joudu menemään. Ja minähän en joutunut (mitä nyt nuorempi tytär heitettiin mummulaan Turkuun mutta siinäkin sai istua autossa).

236888.jpg

Istahdettiin television ääreen, minäkin kerrankin, kun oli luvassa Ed Murphy -leffa Beverly Hillsin kyttä ("Read my lips: FIVE THOUSAND"), joka on nähty erinäisiä kertoja aiemminkin. Silti ajattelin että katsonpa minäkin televisiota ja otan 3d-kuvani mukaan olohuoneeseen leikeltäviksi enkä jää askartelukammioon leikkelemään.

Leffa alkoi yhdeksän aikoihin ja loppui noin kahtakymmentä vaille kymmenen. No ei oikeesti, mutta kun silloin meni sähköt. PAM vaan. Pimeys. Hauska istua sohvalla sakset kädessä pilkkopimeässä ja miettiä, että mitäpä seuraavaksi.

Kännyköistä kiitos, vanhempi tytär istui kännykkänsä vieressään ja luikautti siihen valaistuksen päälle (siinä samisunkissa on muuten tosi hyvä valo eikä ole edes "taskulamppumalli"). Sen valossa hain otsalamppuni eikä sen jälkeen mitään ongelmia enää tietenkään ollutkaan. Kuitenkaan mitään järjellistä ei olisi siinä tilanteessa pystynyt tekemään ja koska sähkökatkoksista ei tiedä ikuna, että kuinka kauan kestää, ei viitsinyt jäädä istumaan pimeään odottamaankaan, joten MENIN NUKKUMAAN VARTTIA VAILLE KYMMENEN JA SAIN JOPA UNEN PÄÄSTÄ KIINNI. En ole varmaan ikuna mennyt nukkumaan varttia vaille kymmenen (paitsi imeväisikäisenä), yökyöpeli kun olen.

NYT OLEN PIRTEÄ koska nukuin yhtä pötköä puoli yhdeksään asti. Odotan tässä että nuoriso herää. Onkohan ne valvoneet kun vieläkin ovat petissä vaikka samaan aikaan kömmittiin huoneisiimme?

Kerran viikossa vois tulla tällainen myräkkä sähkökatkoineen, sais aina univelat nukuttua pois. Ei huono!