Tänään oli suuri päivä saykakkosen tiimoilta. Paljastuspakettini tavoitti Mihannan, jonka salainen ystävä sain nämä kolme kuukautta olla. Salaisuus säilyi viime metreille saakka, mutta näppäränä tyttönä hän, eksyttyään Heta ja sammakon blogiin, oli osannut yhdistää asiat ja päätellyt, että minä olen hänen "seinsä". Hänen blogistaan näkee, millainen oli viimeinen paketti. (Omin käsin on tehty paitsi ne kortit, myös se kirjanmerkki, mikäli en muistanut mainita, tämä Mihannalle tiedoksi, mikäli hän tänne eksyy.)

Kiitos Anskulle emännöinnistä, läheltä seuranneena tiedän, että projekti on ollut riittävästi työllistävä! Nautihan sinäkin loppukesästä täysin siemauksin, varsinkin kun sulla on loma alkamassa tuossa tuokiossa! Täällä Veh-maalla ainakin odotellaan sinut näkevämme. Pirre kysyi just, että tuutko sä huomenna, johon sanoin, että tuskin, kun oot viä töissä. NIIN mutta vois tulla kun mä oon sit ensviikon töissä Kustavissa sanoi tyttö, miks kaikki tulee sillon ku hän on poissa aina aina aina!!!

SAY kolmosen jätän nyt suosiolla väliin, kun on tuo Heta-projekti niin aikaavievä tottumattomalle, uudelle yrittäjälle. En uskalla sitoutua tuohon kolmoseen, kun en ole varma, pystynkö hoitamaan hommani kunnialla enkä halua, että joku joutuu vuokseni pettymään. Hauskaa kolmosta vaan kaikille sille kierrokselle mukaan lähtijöille!