On edessä sellainen viikonloppu, ettei ole suunniteltuna mitään menoja. Kuulostaa mukavalta ainakin tässä vaiheessa, sellaisina viikonloput yleensä tuntuu pidemmiltä. Lisäksi mulla on maanantaina lomapäivä kun lapsilla on syysloma koulusta joten se lisää pituutta ihan oikeastikin.

Suunnittelimme ehkä menevämme Salossa käymään. Siellä on just avattu Plaza-ostoskeskuksen kakkos-osa ja voipi olla että ajellaan sitä ihmettelemään jos ei mitään muutakaan keksitä. Lehdestä luin ihmisten siellä avausryntäyksessä loukkaantuneen, jutusta päätellen ilmaisten sateenvarjojen perässä juostessa. Kaikkea se ahneus teettää. Euronkin tavaran jos ilmaiseksi saa niin ihminen on valmis melkoisiin suorituksiin. Mä yleensä pyrin pysymään poissa kaikista avajaisista ja muista kissanristiäisistä. Jos siellä kuitenkin maanantaihin mennessä meno rauhoittuisi sen verran että uskaltais mennä kurkkaamaan.

Lisää vettä Saloon menemisen myllyyn iski Maarit vihjatessaan, että ihan samoilta nurkilta löytyy niin askartelukauppa kuin kaksi käsityöliikettäkin. Että jos sitten... Mutta ensin vietetään viikonloppu, katsotaan sitten maanantai-aamuna miltä tuntuu.