Ku en oo muistanu hehkuttaa:

MULLA ALKO LOMA. LOMALOMALOOMAAA.

KAKS VIIKKOA. LOMALOMALOOMAAA.

En paljon varmaan koneella köki, voi olla etten paljon muutakaan tee, ans kattoo nyt. Paaston ajattelin aloittaa tässä kunhan arki alkaa. Huomenna viimeinen ilta karaoke-kurssia, nyyhkis. Tiistaina tämän vuodenvaihteen viimeisen tilinpäätöksen esittely yhdistyksen hallitukselle, sitten nekin alkaa olla puikoissa (kaksi muuta on jo selvitetty). Muutoin ei ohjelmaa eikä suunnitelmia alkavalle viikolle.

Toinen viikko meneekin sitten enemmän lasten ehdoilla, heillä kun on silloin hiihtoloma koulusta. Tehdään varmaan joku retki, Anskun kanssa sitä jo pohdittiinkin, mutta en laita tänne, kun ne kutaleet voi käydä täällä vakoilemassa, mitä se mutsi heidän päänsä menoksi tällä kertaa suunnittelee. Mä harrastan tällaisia yllätyspläjäyksiä: välillä ne on kulttuuria, välillä jotain muuta.

Kyllä mä aion näprätäkin. Viikonlopun aikana siivosin kammioni jotta löydän sieltä taas jotain. Kaiken muun löysin, mutta tarrat, jotka ostin Helsingistä viimeviikolla, on mystisesti sijoittuneet jonnekin hukkapiiloon. Ne ei oo varmaan ikinä kammioon asti menneetkään, joku on varmaan tuupannut ne vaan pois silmistä johonkin loodaan. Ei muuten, mut siel oli monta arkkia hienoja sammakko-tarroja (möy-möy)!

Iloa kaikille alkavaan viikkoon, toivotaan, että kelit suosii!