Mihanna haastoi kertomaan bloginimen taustasta.

Tatsi on ikivanha lempinimeni, siis kouluajoilta, kun "piti olla" joku lempinimi, se on blogini osoite. Varsinainen blogin nimi eli veh-maalainen bigsister muodostui viime syksynä bloggaamista aloittaessani asuinpaikkakunnastani Vehmaasta, maalaisesta ja BigBrother-ohjelman ärsyttämästä minusta.

Aluksi blogin nimi oli itse asiassa pelkkä Veh-maalainen. Pian tänne muutettuamme huomasin tämän mielestäni sopivan sanaleikin muodostuvan vehmaalainen-termistä. Mehän ollaan täällä niin maalaisia kuin maalaiset olla vaan voi. BigSister tosiaan tuli siihen perään kun viime syksyn BigBrother-ohjelma starttasi eikä siltä päässyt pakoon mihinkään - sitä tunki jopa radioaalloilta (televisiotahan en edes juuri katso, joten sitä kautta ei tätä pakkosyöttöä tullut). Koska tuntui, ettei mistään muusta puhuta, ja tuli mieleen vääntää se veli siskoksi, niin lisäsin sen bloginimeni perään, koska se sopi siihen mielestäni hyvin.

Nythän mulla on toinenkin blogi, Hetan ja sammakon keidas-blogi, mutta ehkä sen taustoja kertoilen edelleen täällä liikkeessä asioiville, vähintäänkin nimittäin joka toinen ovesta ensimmäistä kertaa sisään astuva kysyy, mistä nimi tulee. JOTEN olen saanut sitä selvittää kohta kolme viikkoa lähes tauotta. JOS se kuitenkin kiinnostaa, tulkaa ihmeessä käymään, niin mielelläni kerron lisää!!!

Haastan: Anskun, Kirsi-Marjan ja Janskyn mukaan!