Viimeksi osallistuneille tiedoksi, että tapaamista koskevat sähköpostit ovat lähteneet ja että jos tiedät olevasi postituslistalla, eikä viestiä näy, käy avaamassa roskapostisi. Valitettavan usein Hotmailista lähteneet viestit menee roskiin ennen kuin vastaanottaja merkkaa lähettäjän kontaktiksi.

SIIS tiedoksi, että toinen Turun seudun atc-harrastajien tapaaminen järjestetään Vehmaalla sunnuntaina 27.4. alkaen klo 13.30 ja seuraavassa koollekutsujan eli Alicen viesti hieman lyhenneltynä, mutta toivottavasti oleelliset asiat sisältävänä:

Hei kaikki!

Aika on taas vierähtänyt ja seuraavaan tapaamiseemme on enää runsas viikko. Ovathan kortit hyvällä mallilla? Viimeisten laskujen mukaan niitä tarvittiin 20 että jokainen voisi vaihtaa jokaisen kanssa. Voiko jokainen ilmoittaa minulle pääseekö, että tiedän ilmoittaa jokaiselle korttitarpeen? Uusia osanottajiakin on ilmaantunut...

Tällä kertaa suunnittelemme tekevämme ekskursion ja tapaavamme Vehmaan Rautilassa Hetan ja Sammakon pyörittäjän, Tatsin, suuressa navetassa. Tilaa on kuulemma hyvin, eikä kukaan hengitä niskaan. Kahvit tulee talosta, mutta jokainen ottaa omaa evästä mukaan.

Shoppailupakkoa ei (tietenkään) ole, myymälä on erillään askartelutiloista. Tapaamisen päätteeksi on kuitenkin mahdollisuus shoppailluun. Samoin Paperikeijun tuotteet tulevat Jaanan mukana tapaamiseen, joten kannattaa panna tilaus vetämään ja säästää postikuluissa.

Vehmaalle pääsee Turun linja-autoasemalta Taivassalon-Kustavin bussilla, vuorot lähtevät kerran tunnissa ja ajoaika on n. 40 min (pois bussin kyydistä jäädään Koski-Putta risteystä seuraavalla pysäkillä, kävelymatkaa tällöin on parisataa metriä bussin takaisinpäin eli bussin tulosuuntaan ja mikäli joku bussikyydillä tulee, tämän blogin pitäjä antaa mielellään ohjeita erikseen kysyttäessä).
Aika moni varmaankin on liikkeellä autolla, ja kimppakuljetukset ovat toivottavia. Voisiko jokainen ilmoittaa minulle tilanteensa mitä pikimmin, eli sunnuntai-iltaan mennessä, niin pääsen järjestelemään kyytejä ja kyyditettäviä.
Kerro miltä suunnalta tulet, oletko kyydin antaja vai kyytiä vailla, ja kuinka monta kyytiläistä voit ottaa mukaan.

Seuraavalla kerralla tapaamme jälleen Turussa.

Tällä kertaa meillä on ohjelmaakin. Tatsi näyttää meille embossauksen salat, ja jokainen pääsee kokeilemaan. Jos sinulla on omat välineet, ota toki mukaan!

Tapaaminen on klo 13.30, että ehdimme tutustua vaihdon jälkeen myös embossaukseen. Vaihto alkaisi puolta tuntia myöhemmin eli klo 14, eli siihen mennessä olisi jokaisen hyvä olla paikalla. Systeemiin on tehty parannuksia, ja toivottavasti se sujuu nyt kuin tanssi. Ja tanssiahan se onkin! Uutta on tanssiaiskorttien mukaan suunnitellut vaihtajaiskortit... enempää en paljasta.

Pankaapa postia mitä pikimmiten allekirjoittaneelle, että voin ruveta järkkäämään sulavasti sujuvaa sunnuntaita!

Kiitos kaikille viime kerralla mukanaolleille ja tervetuloa uudestaan!

Siihen loppui Alicen viesti, tässä vielä sähköpostiosoite, johon ehdottomasti ilmoittautumistietoa ja jos kuljetuksissa kaipaa apua tai voi tarjota apua, tieto siitä myös Alicelle osoitteeseen

toute_bleu ät  hotmail.com (muuta ät häntä-aaksi ja välilyönnit tietysti pois molemmin puolin ättiä).