NYY munki täytyy otta tämä assja puheeks vaikken siit mittän tiäräkkä. Ko tuntu nyy et tänäp ei muust puhutakka ko siit mailmalopuv vitsauksest joka eilä telkkaris alko vissi sit pyäri: PeePee niinko nes sanova jok assjast jotta tiätävä.

AAMUL se alko ko ajelin töihi: mittä mainostamat sanov vaa et kuulostelin siin ajaessan rarioasemaa jonk aamujuontajist naine (ei pääsiäine mut yks toine keväne juhlapäivä nimeltäs) o vissi nyssit jossa tekemisis tämä ohjelman kans, joteski töis siel taik jotta, oisko keittiöhommis sit? Kauhia tuska hänel kuitenki ol pualustels sen ohjelman olemassoloo.

NO kummiski siis ko näyt et siit lätinäst sil kanaval ei tul mittä loppu nii ol pakko vaihta kanavaa ja kuunel jotta muut loppumatka. Ei jaksa kuunel ko ei kiinost. Ja yök mitä juttuu heti eka päivän jälkke jo kerrotti. Pakas oksettamaa!

NO tääl vuaratukses mä nyssit törmäsi heti kahtee plokii mis jauheta sitä sama assja. Nii nyy mul tul semne olo et tämä ei voi olt tot. Ja ku toise ova iha ko olssiva tosisas ko selittävä niit kääntei.

IHA OIKKIASTE mää yriti sillo kattoo sitä ko se enklantilaine verssjo siit tul telkust - oisko se sit ollu se niinsanot alkuperäne - mut emmää jaksank ko se ol nii tylsä ja pölö.

NII sitä vaa et tulek tämä nyssit olemaa tätä koko helskuti syksy? Sanok nep peräti et se kestä kolmk kuukaut? Mihe kivenkoloor ryämis piiloo siksaikka etei valla nuppi sekko ennenko tämä tohina loppu?

EMMÄÄ ala jos ei silt assjalt pakkoo pääs lainkka! Täytyy nym muistaa larat seeree-soitin autos jos rarios tulee taas sitä sama sontta. Nii voi sit painat vaa nappi ja saa ol rauhas peepeelt (oisko se kuiteski lyhenne sanoist paskaa ja pötypuhet).