Enpä olisi etukäteen uskonut, mihin johtaa se tie, kun Anskun esiteltyä juuri avaamaansa blogia päätin minäkin sellaisen perustaa. Tämän. Eilen tuli kuluneeksi kaksi vuotta ensimmäisen kirjoituksen väsäämisestä. Pikkuhiljaa on blogi vääntynyt enemmän ja enemmän askartelupainotteiseksi, mutta aina välillä jotain muutakin tänne toki tulee vuodatettua.

Monia hyviä blogituttuja on tähän aikaan mahtunut. Joidenkin kanssa ollaan tavattu ihan livenäkin ja tietysti tuo tämän seudun atc-harrastajien live-tapaamisten aloittaminen on lisännyt näiden tuttujen määrää, jotka ihan silmästä silmään on nähnyt. Atc-harrastustakaan tuskin olisin ilman blogeja löytänyt lainkaan.

Tämän kaiken kunniaksi järjestetään pieni arvonta. ARVAA - tai laske, jos olet tarpeeksi viitseliäs - montako kirjoitusta blogissa on tällä hetkellä! Lähimmäs arvannut saa jotain pientä kivaa omissa käsissäni syntynyttä muistoksi siitä, että tänne eksyi oikeaan aikaan. MIKÄLI oikeita vastauksia tai lähimpiä arvauksia tulee useampi, arvon näiden kesken voittajan. Laskuri näyttää tällä hetkellä lukemaa 55 856, joten kyllä täällä JOKU käynytkin on. Arvailuaika päättyy samalla kun tämä kuluva viikko ja maanantain aikana koitan voittajan selville saada.

KIITOS kaikille, jotka ovat täällä käyneet ja vielä isompi kiitos niille, jotka vaivautuvat kommentoimaan ainakin joskus käydessään, keskustelua on niin paljon mukavampi käydä kaksin kuin yksin.

Pari tämän viikon askarrusta sopinee tähän loppuun näytille:

1845505.jpg

1845508.jpg

Mustaviinimarjahyytelöä sain viimein kokeiltua, vuosikaudet olen sen tekemistä suunnitellut. Kyllä kannatti! Tuo kuvassa oleva purkki lähti eilen lahjaksi yksille ihanille ihmisille Naantaliin. Monalisa-kortti meni eilen Turkuun, kun käytiin onnittelemassa yhtä keskiviikkona 50 vuotta täyttänyttä.