Eilinen otti ja sujahti menneisyyteen.

Aamulla tulin töihin, iltapäivällä ei ollut mitään asiaa enää pois. Kuka oli kuunnellut säätiedotuksia, käsi ylös? Mun käsi ei nouse, mikä karkeasti ottaen tarkottaa sitä, että mulla oli autuaan tietämättömänä tulevasta lumimyräkästä kesärenkaat autossa alla vielä.

Miehelle sitten viestiä laittamaan, että nyt on niin, että eukko ei kotio pääse ellei talvirenkaita ala näkyä. Hän lupasi asian järjestää - itsekin kesärenkailla varustettuna. Odottelin siis kiltisti työmaalla kunnes hän ehti omilta töiltään ajaa kotiin hakemaan pyöränpulttini ja työkalut, Kaarinaan shoppailemaan renkaat ja sitten tänne työmaalleni Turkuun, missä hän ylen ystävällisesti vaihtoi talvirenkaat alle.

Sitten ajeltiin peräkanaa kotiin Veh-maalle. Pojan vienti vpk:n harjoituksiin. Tämän jälkeen mies alkoi kaivaa omia talvirenkaitaan esille ja vaihtoi ne seuraavaksi. Sen jälkeen piti ajaa Veh-maan keskustaan hakemaan vanhemman tytön mopo koululta - tämä raukka oli lähtenyt aamulla mopolla kouluun kun oli meinannut hoitaa asioita koulun jälkeen eikä pysty koulukuljetuksen varassa ollessaan niitä hoitamaan. Oli sitten kiltisti tullut koululta kotiin bussikyydissä joten mopo piti käydä kaivamassa kinoksesta kotiin.

Tässä vaiheessa kello olikin jo riittävän paljon, päivä pulkassa.

Tänä aamuna oli sähköt taas poissa. Onkohan tuolla paljonkin sitä vikaa - vaikka me Nousiaisissakin asuttiin korvessa, niin sieltä ei juuri sähköt katkeilleet vaikka millainen myräkkä olis ollut, nyt tää oli jo toinen kerta kun ne prakaa. Mielenkiinnolla seuraan.