ATC-vaihto Marin kanssa on nyt sellaisessa vaiheessa, että hän on saanut korttini joten kuva näistä pahatapaisista on tässä ja Marin blogista näkee enkelikortit jotka mä tänään toivottavasti saan postin mukana.

327478.jpg

Kimalle ehkä kiiltää liikaakin näissä ja joskus kun haluais niin se ei näy mihinkään. Ja Mari, saat napata kuvan ihan vapaasti. Kiitos tästä vaihdosta! Muutama muu viritelmä on jo tekeillä, mrs vsop:n vaihto (kortti valmiina) ja Kaisa V:n vaihto (aihe sentään jo keksitty, kolme korttia) ja ramonaJaanaa koitin houkutella vaihtoon jota kuvittelisin olevan vaikea hänen vastustaa. Lisäksi Anskun kanssa sovittiin tekevämme kortit aiheesta "turkoosi" koska se on molempien mielestä ihana aihe ja oli Anskulta menny jossain vaihtolistassa sivu suun kun joku muu oli ehtinyt sen varata.

Jaa hurahtanut? NO IHAN TOTAALISESTI!!! Enkä oo muuta ees yrittäny väittää. Eilen tein "Lokki"-aiheisen kortin ja kunhan sain idean päästä kiinni niin täytyy sanoa, että omasta mielestäni se on tähänasti tekemistäni atc-korteista ehdottomasti parhaiten onnistunut. Tämä on se mrs vsop:lle tehty kortti.