Eläinlääkäri epäili, että Otolla olisi paise hännänjuuressa, sanoi että kuulostaisi sellaiselta. Pääsemme vastaanotolle huomenna, sitten katsotaan mikä on totuus.

222163.jpg

Tämä kuva on sunnuntai-illalta, Otto ei näytä yhtään itseltään kun tönöttää tuollaisessa kulmikkaassa asennossa ja häntä roikkuu lämps.

Edit 17.10. klo 19: Ei näkynyt Ottoa, ei. Emme siis ole käyneet eläinlääkärillä. Eihän ulkokissaa voi yhtäkkiä jättää yksin sisälle taloon "jemmaan" koko päiväksi, johan se tulee seinähulluksi ja repii huushollin palasiksi (vai?) ja kun kotiuduimme koulusta ja töistä ei herraa näkynyt missään - ei ole näkynyt vieläkään, ei sen puoleen. Lääkäri sanoi, että soita ja varaa uusi aika.

Edit viisi minuuttia myöhemmin: nyt Otto ilmestyi kotiin, menen katsomaan miltä sen touhut tänään näyttää.

Edit vielä illan päätteeksi: Otto tuli ja meni, ei viihtynyt sisällä sitä vertaa, että olisin ehtinyt tsekata miltä se vaikuttaa. Huomenna on päivä uus.

Edit 19.10. klo 8.45: Uusi eläinlääkäri-aika saatiin perjantai-aamuksi klo 8.15. Ajattelin, että yöksi Oton voi ottaa sisälle ja laittaa saunaan tutumaan. Näin toimien saamme sen ehkä jopa eläinlääkärille asti joskus näytille. Eilenkin kävi vaan hätnäppää pyörähtämässä eteisessä, ei viihdy nyt sisällä yhtään ja aristaa edelleen takapäätään. Häntä toimii nyt sentään edes jollain tavalla, paha maallikkona mennä sanomaan yhtään mitään. Semminkin kun en edes kissoista mitään vielä oikein ymmärrä kun tämä on mulla / meillä ensimmäinen laatuaan.