Nyt se keksi mikä on sille sattunut nolo tilanne kun Ansku (kiitos vaan se kiittää kamalan paljon) haastoi sen kertomaan jotain tositosi nolottavaa mitä sille on joskus sattunut:

Tämä sattui sille noin seitsemisen vuotta sitten kesäiseen aikaan. Se oli ruokatunnilla lähtenyt äitinsä kanssa kaupungille, kun Turussa oli Yliopistonkadun markkinat, muuten vaan haahoilemaan ja äitin kanssa hetken laatu-aikaa viettämään.

Poikkesivat sitten vaatekauppa Haloselle joka siinä kävelykadun kohdalla Hansakorttelissa kutsuvasti möllöttää. Naisten vaatteet ovat yläkerrassa joten suuntasivat kulkunsa sinne. Aikansa vaatteita katseltuaan (eikä mitään ostettuaan) pompsahtivat rullaportaisiin alas liukuakseen.

Sillä oli päällään pitkä trikoohame ja se nojaili siinä "reelinkiin" odottaessaan alakertaan saapumista. Yhtäkkiä se tunsi pienen nykäisyn nilkkansa tietämissä ja suoristautui seisomaan kunnolla vain todetakseen, että sen HAMEEN HELMA oli mennyt sinne liukuportaitten väliin. Apua, se sanoi, äiti, mulla meni hame tonne väliin ja koko ajan *hauks-hauks-hauks-hauks* ne rullaportaat söi sen hametta lisää ja lisää kitusiinsa. Hame valui alemmas ja alemmas...

Hyvät neuvot olivat kalliit kun rullaportaiden loppupää lähestyi. Kaksi vaihtoehtoa: joko katsoa voimattomana kun hame häviää rullaportaiden mustaan aukkoon ja jäädä pikkuhoususillaan seisomaan keskelle tavarataloa tai taistella. Se päätti taistella!

Se otti hameestaan kaksin käsin kunnon otteen ja ajatteli, että kaikki tai ei mitään ja kun rullaportaiden pää tuli vastaan, astui hameestaan kiinni pidellen pois rappusista ja RIUHTAISI kaikin voimin!!! *riuh!*

Mitäpä sille jäi käteen? No riekaleinen, mustassa rasvausrasvassa ollut hame, mutta hame kumminkin. Se nykäisi hameen ylös, katsoi äitiään silmiin ja he molemmat purskahtivat hervottomaan nauruun saman tien. Sen piti mennä töihin vielä loppupäiväksi sen hameen kanssa joten se meni varovasti (siks ettei sotkis autoaan ja koipiaan siihen mustaan rasvaan) takaisin töihin, herätti hetken kummastusta, otti sakset käteensä ja muotoili hameen uuteen uskoon, eli siis leikkasi helmasta riekaloituneen ja rasvoittuneen osan pois *niks-naks* ja tunki hameen tuunattuna takaisin päälleen loppupäiväksi.

Tämän nolompaa se nyt ei muista itselleen sattuneen. JA NYT se haluaa kostaa kaikille ja haastaa JANSKYN, KAISA V:n ja MAARITIN kertomaan jotain itselleen sattunutta noloa juttua (siis tositarinaa kumminkin). Se odottaa täällä nyt että joku ottaa haasteen vastaan.

Kiitos kun kuuntelitte vuodatustansa!