Esittelin jo tuossa taannoin erään tekeleen joka odottaa valmistumistaan. Siis tällaisen jakkaran, josta olen ajatellut tehdä takkahuoneeseen pienen pöydän.

183608.jpg  238410.jpg

Rapsuttelin siitä nuo kaameat maalit pois päältä ja jätin esiin maalin alta paljastuneen, kauniisti kulahtaneen viininpunaisen lakkauksen.

Meinasin sen päälle mosaiikin väkertää mutta sitten löysin K-raudasta poistopöydästä tuollaisen ison laatan jossa on kivetystä jäljittelevä pinta ja tiesin heti, että sehän on hän, supermän. Ostin vain tuon yhden laatan ja maksoin siitä 50 centtiä. Se istahti jakkaran koloon kuin kotiinsa joten pöytä valmistuikin tosi helpolla, liimasin vain osat uudelleen kiinni toisiinsa maalinpoiston jälkeen ja laitoin ison kaakelin paikoilleen.

Muuten olen tyytyväinen, mutta jalkoja en saanut ihan paikalleen asti ujutettua, saumat jäivät irvistämään. Toisaalta, kukapa sitä siellä nurkassa niin tarkkaan katsomaan pystyy. Tossa kuvassa se on keittiön valoisassa nurkassa, takkahuone on tumma ja pimeä joten siellä ei pienet kauneusvirheet erotu. Pääasia, että saadaan sinne joku pieni laskualusta vaikkapa kahvikupille.