Me ollaa tällasii uusio-ihmisii tääl Veh-maal eli ei tiäret mittä eikä tunneta kettä. Tämä tilanne kirvotti mun päästäni uuren termin - KOTOUTTAMISKUMMI.

Kotouttamiskummi on SE ihmine johoj jostaan syyst ensmätteks tutustuu uures paikas ja jolta sit voi kysel kaik assjat mik sun tartte tiättä siit sun uurest asuinpaikastas ja tiätty sit kans ihmisist mitä naapurustos assu.

Me ollaan ny löyretty meiän kotouttamiskummi. Hänen nimens on Merja ja hän on meiän naapuri. Selvennykseks lisään ny sen tiaron tähän, et naapuri asuu täs tapaukses semmotten unkefäär kilometrin pääs (on tos välis yks toinenki naapuri puolen kilometrin pääs mut se oj joku juamataitone vanh setä joka ei kotouta kettä enä mihenkkäs).

Meijä poja ovas samal luakal koulus, siit se täsä tapaukses alko. Onnellises sattuma ova osa onnistunut muutto, se ov varma! Onneks on onnellissi sattumi olemas.

Kui o, mahtasko joku antta mul jonku palkinnon tämmösest uroteost, vaiks joku Kiälikello-instituuttio? Ai mist vai? NO TÄST TERMIST, höpö.