Tonttumuorin kannustamana huovutin eilen styrox-munan päälle jotain pääsiäismäistä. Synkeän olonen siitä tuli mutta kai se pajunkissalta näyttää. Seuraavaksi kokeilen jotain vaaleampaa.

465387.jpg

Traveling notebook muutti aihettaan, mun mielestä tämä aihe sopii paremmin tuollaiseen muistelus-, muistikirja- tahi päiväkirjahenkeen (enkelit on aika abstrakteja enimmälle osalle meistä ainakin), joten saanko esitellä, A5-kokoinen kiertävä muistokirjani:

465388.jpg

Tämän aiheen keksin ihan epi-ensin ja unohdin sitten (kun en käynyt pistämässä muistiin), siksi "hätäpäissäni" keksin tuon enkeli-aiheen. Nyt olen omat sivuni tähän jo tehnyt, tässä ne miniatyyrikoossa (näytän sitten myöhemmin sellaisena, että niistä saa selvänkin, mutta halusin nyt kuitenkin jo vilauttaa vähän):

465389.jpg465390.jpg

Seuraavaksi tuikkaan hänet kuoreen ja lähetän jollekin kunhan saan osoitteen. Sitten saan ringistä jonkun muun muistokirjan käsiteltäväkseni ja joskus aikanaan kaikki osallistujat kierrettyään tämä maalais-aiheinen palaa minulle. Sillä kertaa jäädäkseen.