Kyllä aika menee uskomatonta haipakkaa ja lomalla tuntuu kuin vauhti vielä tuplaantuisi! Tämäkin kaksiviikkoinen lomanpätkä lähestyy vääjäämättä loppuaan. On kyllä myönnettävä, että olen saanut kaikenlaista lomalla aikaankin, lopputulema on isosti plussalla ja yksi mukavaakin mukavampi asia vielä edessä lauantaina.

Mun entiset työkaverit on tulossa meille Veh-maalle ensivisiitille. Porukka hajaantui vuonna 1998 kun se silloinen paikka lopetettiin ja kukin meni minne meni, minä esimerkiksi täysin erilleen muista, mutta kerran vuodessa ollaan pyritty treffaamaan aina jonkun toimiessa emäntänä. Kerran olen emännöinyt tapaamisen aiemmin, Nousiaisissa tyttelit kävivät kerran. Siinä porukassa ei juttu lopu, viimeksi naapurin tyttö, tuolloin noin 8 vee, sanoi, että te piditte kamalaa meteliä - lasten suusta totuus kuului siinäkin tapauksessa, sillä pidettiinhän me!   ;))

Auton takasivuikkuna on rikki, kävi pikkuinen äksidentti :((   Aamulla täytyy alkaa metsästää uutta lasia, ihan ku ei muutenki ois tarpeeksi rahareikiä!