Sain tänään pari kuvaa lauantain atc-tapaamisesta (johon itse lähdin siis touhuissani, mutta ilman kameraa) Tetralta, kiitos niistä ja luvasta käyttää kuvia myös täällä. Ensimmäisessä katselen Lupsuksen kanssa vaihtoon mukaan ottamiani kortteja.

1594442.jpg

Toisessa kuvassa ovat kortit, jotka ryhmämme teki tapaamisen päätteeksi järjestetyssä askartelutuokiossa. Teimme "kiertokortit" - jakauduimme 5 hengen ryhmiin ja jokainen ryhmän jäsen aloitti kortin, jotka laitettiin ryhmän sisällä kiertämään siten, että seuraava teki korttiin varsinaisen aiheen ja viimeiset kolme viimeistelivät kortin erilaisilla koristeilla, teksteillä jne. Lopuksi nämä kortit jaettiin ryhmäläisten kesken sulassa sovussa - me sovimme jo heti alussa, että kukin saa omakseen sen kortin, jonka on taustan teolla aloittanut.

1594444.jpg

Alicelle vielä tosi lämpimät kiitokset tapaamisen järjestelyistä, oli tosi kivaa ja kaikki sujui loistavasti! Oli mukava taas tutustua muutamiin uusiin atc-harrastajiin ja Lupsukseen tietysti :)) 

ATC-tapaamisilla on myös oma blogi, jota Alice ylläpitää, siellä voi käydä tutustumassa menneisiin ja tuleviin käänteisiin tällä rintamalla.