MIKSI Iken tekstiviestit julkaistaan jossain lehdessä? Onhan tämän kohun myötä jo tullut todistettua, että kyseessä on vanheneva, mutta edelleen vain alapäällään ajatteleva mieshenkilö, kyllä sen jokainen tietää, mitä sellaisten ajatteluelimissä (down there, you know) liikkuu. Ja jokuko on muka yllättynyt, että ko. henkilö tekee moista? Ainoa yllätys oli se, kuinka kauas nykyteknologian mahdollisuuksien tajuamisesta esim. ko. henkilö on jäänyt, kun ei tajua, että käryhän tommosista nykyään käy, herran tähden! KUKA niitä viestejä haluaa muka lukea? Yök.

NÄIN lööpissä mainittavan, että tällä Vanhasen vanhalla nettisussulla on uusi boyfriend. MIKSI se on lööpissä? KETÄ kiinnostaa? Yök.

KUINKA TYHMINÄ MEITÄ OIKEIN PIDETÄÄN!!!!!!!!!!!!!!

Oikeesti tästä vois ihan vaikka suuttua tai masentua, ettei maailmassa muka ole mitään muuta - ehkä jopa oleellista ja tärkeää, mistä vois kirjottaa. MUTTA en nyt jaksa masentua enkä edes isommin suuttua, on kuitenkin niin paljon mukavia asioita elämässä - niin, mulla on elämä! Mun ei tartte lukea tommosia, luojan kiitos. Lööppejä vaan ei voi olla näkemättä, valitettavasti.